Senderisme

Ai??Senderisme a les portes del Parc Natural dels Ports

Una de les millors opcions per gaudir del paisatge i del contacte amb la naturalesa sA?n les excursions a peu, elAi??senderismeAi??et permet gaudir de la naturalesa amb els cinc sentits, perA? tambAi?? espiritualment de la natura en estat verge, del silenci o de l’amplitud del paisatge, sempre al teu ritme. Hem classificat algunes de les possibles rutes de la zona segons la seua intensitat:

Senderisme per fer tranquilAi??lament

En aquesta pAi??gina hi trobareu els detalls d’algunes rutes suaus per fer amb famAi??lia o per fer amb poc temps:

Bot – la Foncalda per la Via Verda

Bot – Ermita de Sant Josep – Forat de la Donzella

Parc natural dels Ports: Roques de Benet

Parc natural dels Ports: Tiu Estrets

 

Senderisme per endinsar-se a la Terra Alta

En aquesta pAi??gina hi trobareu els detalls d’algunes rutes que pel seu desnivell o per la durada es poden considerar una mica mAi??s dures:

Bot – Prat de Comte ai??i?? Bot

Parc Natural dels Ports: Montsagre i Tossal d’EngrillA?

Parc Natural dels Ports:Ai??Ai??Terranyes des de la Franqueta

A mAi??s a mAi??s us deixem un mapa de wikiloc amb la ubicaciA? del cAi??mping i algunes rutes que han penjat els nostres clients:

“Per a mi nomAi??s existeix una manera mAi??s agradable de viatjar que a cavall: a peu. S’emprA?n la marxa quan es vol; es detAi?? segons la seva voluntat, s’esforAi??a poc o molt, segons es desitgi. S’observa tot el paAi??s… No preciso prendre bons camins ni carreteres cA?modes. Pas per totes parts per les quals passa una persona, veig tot el que pot veure una persona i, ja que depenc A?nicament de mi gaudeixo de tota la llibertat de la qual pot gaudir una persona.”Ai??Jean-Jacques Rousseau (segle XVIII)