Descàrrega de les rutes de la xarxa ciclista!

mapa de la xarxa ciclista de la terra alta

A partir d’avui, 14 de febrer del 2013, podreu descarregar-vos les rutes de la xarxa ciclista al vostre smartphone i fer-les servir fins i tot en punts on no hi ha cobertura.

Així doncs, a la pàgina routeyou.com podreu consultar els tracks de 12 de les rutes que es poden realitzar a la comarca a més de la Via Verda. Es tracta de rutes que transcorren per camins rurals, la majoria de terra, i que uneixen els pobles de la comarca. Podeu veure doncs, el recorregut i els desnivells i també us podreu descarregar els tracks. A més a més, si us descarregueu l’aplicació gratuïta Ulugh al vostre mòbil podreu consultar els tracks descarregats des de qualsevol punt de la comarca encara que sigui un lloc sense cobertura ni 3G. El cicloturisme mai havia estat més fàcil a la Terra Alta!

 

 

Tot això gràcies a les noves tecnologies Ulugh i Routeyou i a l’empresa Emili Mató que en el seu estudi de la viabilitat de les empreses turístiques relacionades amb la Via Verda de la Terra Alta ha aprofitat per crear aquestes rutes.

En David Sancho, també ens deix a quest enllaç molt interessant : http://cossetania.com/la-batalla-de-lebre-1441

gracies David.