Aventura

Diversió en contacte amb la natura al voltant del Càmping Terra Alta

La situació privilegiada del Càmping Terra Alta a la vora de Bot fa que les possibles activitats a la natura siguin molt variades. El terme de Bot es troba entre l’altiplà agrícola de la Terra Alta al nord i el Parc Natural dels Ports al Sud i a més, es veu travessat per la Via Verda de la Terra Alta i la Vall del riu Canaletes. Tot això fa que des d’aquest punt puguin partir rutes ciclistes i senderistes de diverses dificultats que ens acosten a paisatges molt variats.

El Parc Natural dels Ports ofereix diverses possibilitats per fer barranquisme, escalada, senderisme, bicicleta i en definitiva per gaudir de la natura en un estat força salvatge. Així doncs, tenim un ventall de possibilitats molt ampli a 15km del Càmping Terra Alta, però també dins el terme municipal de Bot encara més a prop del Càmping.

La Terra Alta és la més seca de les Terres de l’Ebre, però això no trau que puguem gaudir d’aquest riu tant especial que dóna nom a la Península Ibèrica. Així, la possibilitat de fer un passeig fluvial per dins d’un riu de cabal important es troba només a 30 minuts en cotxe del Càmping Terra Alta.