Cicloturisme

Un paradís per gaudir de la bicicleta amb la Via Verda i la Xarxa Ciclista

La Terra Alta ofereix moltes possibilitats de cicloturisme. D’una banda, tenim la Via Verda que permet, no només desplaçar-nos als pobles del voltant, sinó també endinsar-nos en la Vall del Canaletes entre imponents parets de conglomerats, sempre amb un desnivell constant i poc pronunciat que requereix poc esforç. El disseny d’aquesta Via Verda serveix per salvar suaument desnivells pronunciats que podreu tastar si teniu ganes de pedalar més fort. La Via Verda de la Terra Alta és ideal per fer sortides familiars i amb amics de caire més ociòs que no pas esportiu.

La Xarxa Ciclista de la Terra Alta

Es tracta d’una proposta interessant per a ciclistes més ben preparats, composada per 13 rutes ben indicades que recorren camins agrícoles en la majoria dels casos i que uneixen els diversos pobles i punts d’interès de la comarca. Podeu descarregar-vos mapa de la xarxa ciclista de la Terra Alta, així com descripció de les rutes. De moment només disposem d’una de les rutes penjada al wikiloc, consulteu-la aquí. Un cop a la comarca sempre us podrem recomanar i indicar altres rutes.

Lloguer de bicis

El Càmping Terra Alta disposa de servei de lloguer de bicicletes, així com de bicicletes adaptades si es reserven amb certa antelació. Tant si sou clients com si no del Càmping Terra Alta podeu informar-vos d’aquest servei al telefon: 673 450 651

Altres propostes cicloturistes a la Terra Alta

Les possibilitats ciclistes són molt variades i volem donar-vos-en alguns exemples dels que podem trobar informació a internet:

Diverses opcions ciclistes al voltant del Càmping Terra Alta.

Circular de 150km per la comarca.

 

Circular de 80 km pel sud-oest de la comarca.

 

Des de Bot i en una excursió de 50 km (del 20 al 70 d’aquesta ruta) podem fer una sortida fins als Monstagres, una serra emblemàtica del Parc natural dels Ports amb una vista espectacular.