Caiac a l’Ebre

Si bé és veritat que la Terra Alta ha estat durant anys terra de secà per ser la menys banyada per les aigües de l’Ebre, amb el temps s’ha integrat en aquest territori anomenat Terres de l’Ebre. La fama d’aquest riu es deu a l’estima i agraïment que li tenen els seus veïns per la riquesa natural, paisatgística a més de l’econòmica i fins i tot cultural que aporta, o no és veritat que la jota és canta i balla en gairebé tot el territori banyat per aquest riu.

La Via Verda de la Terra Alta, que s’enllaça amb la de Baix Ebre, ens condueix fins a Tortosa, però una bona proposta és la de parar a Benifallet per pujar a un caiac i fer l’arribada a Tortosa amb aquest altre mitjà de transport. La baixada amb caiac és una activitat molt recomanable per tots els públics, ja siguin grups, famílies i parelles, us recomanem aquest article per fer-vos vindre les ganetes de viure aquesta experiència que us generarà emocions que van des de la tranquil·litat fins a la por.

 

L’Ebre desemboca al mar Mediterrani creant el famós Delta de l’Ebre, un dels espais protegits més especials de Catalunya.