Senderisme

Senderisme a les portes del Parc Natural dels Ports

Una de les millors opcions per gaudir del paisatge i del contacte amb la naturalesa són les excursions a peu, el senderisme et permet gaudir de la naturalesa amb els cinc sentits, però també espiritualment de la natura en estat verge, del silenci o de l’amplitud del paisatge, sempre al teu ritme. Hem classificat algunes de les possibles rutes de la zona segons la seua intensitat:

Senderisme per fer tranquil·lament

En aquesta pàgina hi trobareu els detalls d’algunes rutes suaus per fer amb família o per fer amb poc temps:

Bot – la Foncalda per la Via Verda

Bot – Ermita de Sant Josep – Forat de la Donzella

Parc natural dels Ports: Roques de Benet

Parc natural dels Ports: Tiu Estrets

 

Senderisme per endinsar-se a la Terra Alta

En aquesta pàgina hi trobareu els detalls d’algunes rutes que pel seu desnivell o per la durada es poden considerar una mica més dures:

Bot – Prat de Comte – Bot

Parc Natural dels Ports: Montsagre i Tossal d’Engrilló

Parc Natural dels Ports: Terranyes des de la Franqueta

A més a més us deixem un mapa de wikiloc amb la ubicació del càmping i algunes rutes que han penjat els nostres clients:

“Per a mi només existeix una manera més agradable de viatjar que a cavall: a peu. S’emprèn la marxa quan es vol; es deté segons la seva voluntat, s’esforça poc o molt, segons es desitgi. S’observa tot el país… No preciso prendre bons camins ni carreteres còmodes. Pas per totes parts per les quals passa una persona, veig tot el que pot veure una persona i, ja que depenc únicament de mi gaudeixo de tota la llibertat de la qual pot gaudir una persona.” Jean-Jacques Rousseau (segle XVIII)