Tastets a la Terra Alta

La nostra cultura sempre ha estat lligada a la terra, per això la principal forma d’expressió d’aquest territori passa pels productes que surten de la terra. El cas paradigmàtic és el del vi del qual trobareu més informació a l’espai enoturisme d’aquesta pàgina. Però són molts més els productes que generats per la terra en unes condicions climàtiques concretes i més o menys transformats per la indústria agroalimentària arriben al nostre paladar recordant-nos la importància de l’autenticitat. Al Càmping Terra Alta creiem en el turisme com una activitat econòmica que pot fixar riquesa al territori i que ha d’ajudar a desenvolupar altres sectors i en el nostre cas, l’agroalimentari especialment.

Al nostre bar-restaurant podràs tastar diversos dels productes típics de la zona com ara olives de taula, oli i olivada, vins, fruita i verdura del territori, embotits de la Terra Alta i del Matarranya, pastes del poble, mel i conserves casolanes entre altres.

A més a més, tot sovint organitzarem tastos comentats de diferents productes al propi Càmping Terra Alta o en els mateixos llocs de producció per transmetre-us millor la nostra essència i fer-vos-en partícips.