Amb família a la Terra Alta

DSC_0087DSC_0104DSC_00221272836_10151896869305242_1825124394_otúnel en obres de la via verdaalmabí de prat de compte a punt de destil·lar aiguardent a la vora del càmping terra altaDSC_0034

La millor opció d’allotjament per famílies a la Terra Alta

El Càmping Terra Alta t’ofereix una àmplia gamma de productes que s’adaptaran a les teves necessitats en un entorn natural i agrari, però a la vora del poble.

Disposem d’una cinquantena de parcel·les per caravanes i autocaravanes així que tindrem lloc per tu tant si vens en família, en grup o en parella.

Els bungalows l’Agulla, de 5 persones, són ideals per a una família amb una habitació per als pares i una amb tres llits per a fills, cosinets o amics.

El Càmping Terra Alta es situa molt a la vora de la Via Verda des d’on podràs elegir diverses destinacions a les que arribar en bicicleta o caminant, si no disposeu de bicicletes, podreu llogar-ne al càmping.

Les possibles activitats a realitzar a la Terra Alta són molt diverses, podeu realitzar passejades o empendre algun itinerari amb cert grau de dificultat. Tant al nostre càmping com al poble el perill per als més petits és mínim, així que podreu deixar-los en la llibertat que tant els ajuda a formar-se. El Càmping disposa de piscina, però també podreu visitar la del poble (a 5 minuts caminant) on trobareu una pista de tennis, una de frontó, un camp de futbol sala cobert a més d’un bar i la piscina pròpiament dita.

Podeu convinar les activitats de natura amb les culturals fent visites a cellers del poble o als cellers modernistes de la zona, així com fent tastets dels nostres productes i ajudant als vostres fills a comprendre l’origen i importància dels productes del territori. Ens trobem a més a l’escenari de la Batalla de l’Ebre, podeu aprofitar per compendre el que significa un guerra per a les persones i territoris que en formen part.