Amb família a la Terra Alta

DSC_0087DSC_0104DSC_00221272836_10151896869305242_1825124394_otunnel sur la Via Verda OBREScompte prairie almabí prêt à distiller de camping-vie sur le sol de hauteDSC_0034

La meilleure option d'hébergement pour les familles en Terra Alta

La Camping Terra Alta propose une large gamme de produits qui répondent à vos besoins dans un environnement naturel et agricole, mais près de la ville.

Nous avons cinquante parcel·les per caravanes i autocaravanes així que tindrem lloc per tu tant si vens en família, groupe ou en couple.

Els bungalows l’Agulla, de 5 personnes, són ideals per a una família amb una habitació per als pares i una amb tres llits per a fills, cosinets o Amics.

La Camping Terra Alta est situé très près de la Via Verda d'où vous pouvez choisir plusieurs destinations qui se mettent en vélo o caminant, si no disposeu de bicicletes, podreu llogar-ne al càmping.

Les possibles activitats a realitzar a la Terra Alta són molt diverses, podeu realitzar passejades o empendre algun itinerari amb cert grau de dificultat. Tant al nostre càmping com al poble el perill per als més petits és mínim, així que podreu deixar-los en la llibertat que tant els ajuda a formar-se. El Càmping disposa de piscina, mais vous pouvez aussi visiter la ville (en 5 minutes à pied), vous trouverez un court de tennis, una de frontó, un camp de futbol sala cobert a més d’un bar i la piscina pròpiament dita.

Vous pouvez fusionner les activités de la nature culturelle par visites a cellers del poble o als cellers modernistes de la zona, així com fent tastets dels nostres productes i ajudant als vostres fills a comprendre l’origen i importància dels productes del territori. Ens trobem a més a l’escenari de Bataille de l'Ebre, podeu aprofitar per compendre el que significa un guerra per a les persones i territoris que en formen part.