Oferta per a ciclistes federats al Càmping Terra Alta

Avantatges per a ciclistes federats a la Terra Alta

Creiem que el nostre càmping pot ser un bon lloc on conciliar el ciclisme amb les vacances en família, per aquesta raó, us volem oferir un preu especial per a les vostres estades al presentar el carnet del club o associació ciclista:

  • 01:00 10% en estades de més de dos nits en bungalows*

  • 01:00 20% de descompte en les nostres parcel·les*

Descomptes aplicables en temporada baixa i mitja.

El Càmping Terra Alta amb una situació privilegiada a escassos 100 metres de la Via Verda de la Vall de Zafan en el seu pas per Bot, és un càmping d’interior situat en un entorn verge, al cor de la Terra Alta. En aquesta comarca, trobem el Parc Natural dels Ports, vestigis de la Batalla de l’Ebre, així com, diversos cellers on tastar i comprar uns vins molt especials.

Un dels nostres principals atractius es la proximitat a la Via Verda i les variades possibilitats de rutes ciclistes de la zona, algunes senyalitzades com les de la Xarxa ciclista de la Terra Alta i altres digitalitzades en diversos portals. Disposem d’una zona per a la neteja i reparació de bicicletes, així com de servei de lloguer de bicis i d’accessoris per al transport de xiquets. Ens trobem en un punt privilegiat ja que l’antiga estació de Bot és una de les poques de la zona que es troben al costat del poble. A més a més, estem al centre de la Via Verda de la Vall de Zafan i també del seu tram per la comarca de la Terra Alta.

El Càmping Terra Alta, de nova construcció i tracte familiar, s’organitza en terrasses, conservant els olivers de la finca de forma que podreu plantar les vostres caravanes, Autocaravanes la davall d’aquests arbres centenaris. També disposem d’una àrea de servei per a autocaravanes.

A la terrassa més alta, la de millors vistes, es situen els bungalows, de diferents capacitats, per parelles, famílies i grups, un dels quals és adaptat.

A més dels serveis bàsics de lavabos, dutxes i bar-restaurant amb wifi disposem de piscina i zona per a nens. Al nostre bar-restaurant realitzem dinars per a grups ciclistes amb menús especials, prèvia reserva, que inclouen la possibilitat de prendre un bany a la piscina.