Amb parella a la Terra Alta

La millor opció d’allotjament per parelles a la Terra Alta

El Càmping Terra Alta a peu de les vies verdes t’ofereix una àmplia gamma de productes que s’adaptaran a les teves necessitats en un entorn natural i agrari, però a la vora del poble. Disposem d’una cinquantena de parcel·les per caravanes i autocaravanes així com bungalows per parelles que us donaran intimitat i amplitud per relaxar-vos al seu interior o a la seua terrassa.

Des del Càmping Terra Alta, volem posar a la vostra disposició un bungalow confortable amb unes precioses vistes a la vall del Canaletes, ideals per veure-hi sortir el sol i deixar apagar el dia. Al mateix temps, us volem convidar a conèixer el nostre territori. Les caminades o pedalades pel nostre medi us portaran fins a indrets on la naturalesa es conserva en estat salvatge amb la presència d’espècies tan espectaculars com la cabra salvatge, d’altres zones modelades per l’agricultura us donaran una idea del dura que ha estat la faena de pagès durant anys, podreu visitar pobles encantadors i espais de la Batalla de l’Ebre. Us convidem a visitar cellers, tastar el vi de la comarca i a aprendre una mica més d’aquest fantàstic món del vi, a la Terra Alta tasteu els vins de Garnatxa Blanca 100%, no us deixaran indiferents!

El poble de Bot es troba a només 5 minuts del càmping caminant per la Via Verda. A Bot podreu trobar llocs on prendre una copa de vi cap al tard, sopar o prendre unes copes de nit.