Activitats

Allotjament rural en bungalows per parelles, amics o família a peu de la via verda de la Terra Alta

La Terra Alta ofereix una variada oferta d’activitats de natura i culturals. Podreu gaudir d’una paisatge verge esculpit a la roca així com de mirandes agràries pacificadores i dibuixades amb la suor de generacions de pagesos i recursos de la terra, tot això dins i fora del Parc Natural dels Ports. L’oferta cultural es troba directament lligada a la natura, així en una zona essencialment vitivinícola com aquesta hi trobem cellers modernistes d’elevat valor artístic i vins d’alta qualitat. Aquest paisatge i les seues gents són qui van atraure Pau Picasso fins a Horta de Sant Joan on es pot visitar un museu sobre la seua obra. L’orografia també va tindre alguna cosa a veure amb la Batalla de l’Ebre, els diversos centres d’interpretació permeten entendre les devastadores conseqüències de la guerra.

El Càmping Terra Alta t’ofereix una àmplia gamma de productes que s’adaptaran a les teves necessitats en un entorn natural i rural, però a la vora de la civilització. A peu de les vies verdes i al cor de la Terra Alta t’oferim diferents possibilitats per el teu allotjament rural.

El Càmping Terra Alta disposa d’una cinquantena de parcel·les per caravanes i autocaravanes així que tindrem lloc per tu tant si vens en família, en grup o en parella.

Els bungalows de 5 persones són ideals per a una família amb una habitació per als pares i una amb tres llits per a fills, cosinets o amics.

Els bungalows de dos persones us donaran intimitat i amplitud per relaxar-vos al seu interior o a la seva terrassa amb la vostra parella. A més disposem d’un bungalow adaptat per a persones amb problemes de mobilitat.

Disposem de 8 bungalows de 5 places i 3 de 2 places així que no dubtis en consultar disponibilitats si vols venir en grup.